Loading Laddar...
 

Utbildning & Kurser

B-behörighet: Personbil, Vi har utbildning på 3st manuellt växlade VW Tiguan bilar.

Teorilektioner B: Lärarledda teoretiska trafiklektioner tisdagar 17:00 till ca 19:00.
Ingår i teoripaketet och våra startpaket, övriga betalar 250kr/lektion.
4 lektioner på ett rullande schema enligt nedan;
Teori 1: Information: Hur går det till att ta körkort?
Teori 2: Bilen och miljö
Teori 3: Stadstrafik
Teori 4: Landsväg och mörkerkörning

Riskutbildning del 1, även kallad Riskettan: Obligatorisk teoretisk kurs för de som ska ta B-behörighet (alkohol, droger och andra farliga beteenden i trafiken). Kursen är giltig i 5 år.

Introduktionsutbildning, även kallad Handledarutbildning: Obligatorisk kurs för de som vill övningsköra personbil privat. Denna kurs kan du gå när du är 15 år och 9 månader. Kursen är giltig i 5år.

B96: Personbil och tungt släp, sammanlagd totalvikt bil+släp över 3500kg men max 4250kg.

BE: Personbil och tungt släp, sammanlagd totalvikt över 3500kg och upp till vad bilen max får dra. (släpet får dock ej vara tyngre än 3500kg).

Taxi-utbildning: Individuellt anpassad efter dina egna behov och önskemål.

Traktorutbildning: Teoretisk utbildning för dej som fyllt 16 år och vill köra traktor, epa, motorredskap kl.2 eller moped kl.2

Sparsam körning: Körlektioner för de som redan har körkort men vill få goda råd och tips, för mer pengar kvar i plånboken och bättre miljö. Detta ingår numera i den nya kursplanen för dagens körkortsutbildning.

Seniorkurser: Uppdatering av trafikkunskaper, nya skyltar, regler m.m.

Föreläsningar: Hör av dig till oss så kan vi komma till er skola, förening eller ert företag och hålla en kurs i önskvärt ämne inom olika trafikområden.

Företag-/förenings utbildningar: Vi kan skräddarsy bra lösningar för er som vill fortbilda/nyutbilda sin personal-/medlemmar inom önskvärt område. Hör av er för offert.